Yvonne is een mooi voorbeeld van kwetsbaarheid versus kracht. Ik heb haar leren kennen als een sterke en pure vrouw. Haar verhaal raakte mij, niet aan de oppervlakte, maar in het hart. Zij brengt haar boodschap prachtig over, herkenbaar en met daarbij haar stem, uitstraling en lichaamshouding alles in balans. Absoluut een aanrader! 

Carola Pavlik


De vrouwelijke versie van Lance Armstrong

Barista Mocca d'Or


Yvonne is een vrouw die precies weet hoe je het leven leeft waar het voor bedoeld is.
Fysiek, mentaal, sociaal.

Een relatie uit Yvonne's netwerk die liever anoniem blijft


Een krachtige vrouw met een positieve en mooie uitstraling; bij Yvonne waait de wind niet tegen de zeilen maar in de zeilen en weet haar netwerk optimaal te benutten.

Roel van der Beek - Kvk Nederland


Bikkelin, Topper, Powerwoman...

Joseph Oubelkas - De 400 brieven van mijn moeder


Yvonne heeft een groot talent voor overdracht, is prettig om naar te kijken en haar stem klinkt als een klok! Het plezier is van de lichtjes in haar ogen en de kuiltjes in je wangen af te lezen. Kortom, heerlijk om naar haar te luisteren.

Bas Janssens - Great Communicators


Mijn meest ambitieuze studente ooit!
Joni Bais - Great Communicators


Yvonne is a self-motivator with a mission!
Her ability to present ideas with power, passion and persuasion is remarkable. Most noteworthy is how she sparks enthusiasm while using behavior modification to create motivation and generate positive attitudes in any group of people.
Charles Rufulo - The NetworKing


Toen ik Yvonne voor een zakelijke afspraak voor het eerste ontmoette maakte ze al meteen een heel ontwapenende, sprankelende en plezierige indruk op mij. 
Yvonne is een ambitieuze, ondernemende vrouw die meedenkt en inspireert. 
Charmant en zeer representatief. Kortom een stralende verschijning.  Zij bezit een drive om spontaan te helpen met advies en of verwijzing naar de juiste connecties of referenties. Kortom Yvonne is een energieke, prettige sociaal ingestelde, zeer attente, intelligente en integere persoonlijkheid, waar je graag zaken mee doet.

Hans Verhallen - Home Care Huisoppas