"Wie Yvonne ooit heeft horen spreken vergeet haar nooit meer. Haar energie en sprankelende persoonlijkheid, maar ook haar kwetsbaarheid, tovert een glimlach op ieder gezicht. Goed voorbereid, intelligent en lief. Zij is de menselijke factor op een zakelijk evenement en creëert daardoor zowel letterlijk als figuurlijk waarde"


Yvonne heeft een groot talent voor overdracht, is prettig om naar te kijken en haar stem klinkt als een klok! Het plezier is van de lichtjes in haar ogen en de kuiltjes in je wangen af te lezen. Kortom, heerlijk om naar haar te luisteren.

 


Ik heb vandaag Yvonne's verhaal gehoord bij het event Real Talk. Haar verhaal heeft mij diep geraakt. Tegenslag na tegenslag maar niet opgeven was voor haar geen optie.
Haar eerlijkheid, kwetsbaarheid en haar geloof in haarzelf vind ik zo ontzettend mooi. Ik had een brok in mijn keel. Wat een kado om haar te horen spreken, inspirerend en zo motiverend.

Camaine


Yvonne is een vrouw die precies weet hoe je het leven leeft waar het voor bedoeld is.
Fysiek, mentaal, sociaal.
Yvonne is een gepassioneerde moderator die zich gedegen inleeft in de situatie en de betrokken personen. Ze is rustig en intelligent en beschikt over een dosis inlevingsvermogen.

Door deze drijfveren/skills geeft Yvonne extra kleur en klank aan de bijeenkomst. Mijn ervaring is louter positief en Yvonne kan ik van harte aanbevelen als je op zoek bent naar een professionele moderator. 
Roel van der Beek - Productmanager KvK


Yvonne is a self-motivator with a mission! Her ability to present ideas with power, passion and persuasion is remarkable. Most noteworthy is how she sparks enthusiasm while using behavior modification to create motivation and generate positive attitudes in any group of people.
Charles Ruffolo - 
The Networking


Wie Yvonne ooit heeft horen spreken vergeet haar nooit meer. Haar energie en sprankelende persoonlijkheid, maar ook haar kwetsbaarheid, tovert een glimlach op ieder gezicht. Goed voorbereid, intelligent en lief. Zij is de menselijke factor op een zakelijk evenement en creëert daardoor zowel letterlijk als figuurlijk waarde.

Jan van der Meijden - ZEIN ChildCare BVAls ik geen veerkracht en vertrouwen had gehad dan had ik nooit gestaan waar ik nu sta. 


Klik hier om een tekst te typen.

UWV-PERSPECTIEF

KAMER VAN KOOPHANDEL

ANWB

PITCH MASTERS

AUDI-QUATTRO

BRUSSAARD

PRODRIVE TRAINING

NETWORKING

TEDx THE HAGUE

STEUNHULPGROEP 'S HERTOGENBOSCH