Yvonne is a self-motivator with a mission! Her ability to present ideas with power, passion and persuasion is remarkable. Most noteworthy is how she sparks enthusiasm while using behavior modification to create motivation and generate positive attitudes in any group of people.
Charles Ruffolo - 
The Networking


Yvonne is een gepassioneerde moderator die zich gedegen inleeft in de situatie en de betrokken personen. Ze is rustig en intelligent en beschikt over een dosis inlevingsvermogen.

Door deze drijfveren/skills geeft Yvonne extra kleur en klank aan de bijeenkomst. Mijn ervaring is louter positief en Yvonne kan ik van harte aanbevelen als je op zoek bent naar een professionele moderator. 
Roel van der Beek - Productmanager KvKYvonne heeft een groot talent voor overdracht, is prettig om naar te kijken en haar stem klinkt als een klok! Het plezier is van de lichtjes in haar ogen en de kuiltjes in je wangen af te lezen. Kortom, heerlijk om naar haar te luisteren.

Bas Janssens - Great Communicators


Wie Yvonne ooit heeft horen spreken vergeet haar nooit meer. Haar energie en sprankelende persoonlijkheid, maar ook haar kwetsbaarheid, tovert een glimlach op ieder gezicht. Goed voorbereid, intelligent en lief. Zij is de menselijke factor op een zakelijk evenement en creëert daardoor zowel letterlijk als figuurlijk waarde.

Jan van der Meijden - ZEIN ChildCare BV


Yvonne's intuïtie is bijna dierlijk te noemen en dat maakt dat ze altijd weet in welk moment ze welke keuzes moet maken.

Yvonne is de vrouwelijke versie van Lance Armstrong (maar dan op eigen kracht!)

Barista - M'occa d'OrYvonne is een mooi voorbeeld van kwetsbaarheid versus kracht. Ik heb haar leren kennen als een sterke en pure vrouw. Haar verhaal raakte mij, niet aan de oppervlakte, maar in het hart. Zij brengt haar boodschap prachtig over, herkenbaar en met daarbij haar stem, uitstraling en lichaamshouding alles in balans. Absoluut een aanrader! 

Carola Pavlik


Een krachtige vrouw met een positieve en mooie uitstraling; bij Yvonne waait de wind niet tegen de zeilen maar in de zeilen en weet haar netwerk optimaal te benutten.

Roel van der Beek - Kvk Nederland


Yvonne is een vrouw die precies weet hoe je het leven leeft waar het voor bedoeld is.
Fysiek, mentaal, sociaal.

anoniem

Bikkelin, Topper, Powerwoman...

Joseph Oubelkas - De 400 brieven van mijn moeder

Mijn meest ambitieuze studente ooit!
Joni Bais - Great Communicators

Yvonne is a self-motivator with a mission!
Her ability to present ideas with power, passion and persuasion is remarkable. Most noteworthy is how she sparks enthusiasm while using behavior modification to create motivation and generate positive attitudes in any group of people.
Charles Rufulo - The NetworKing

Toen ik Yvonne voor een zakelijke afspraak voor het eerste ontmoette maakte ze al meteen een heel ontwapenende, sprankelende en plezierige indruk op mij. 
Yvonne is een ambitieuze, ondernemende vrouw die meedenkt en inspireert. 
Charmant en zeer representatief. Kortom een stralende verschijning.  Zij bezit een drive om spontaan te helpen met advies en of verwijzing naar de juiste connecties of referenties. Kortom Yvonne is een energieke, prettige sociaal ingestelde, zeer attente, intelligente en integere persoonlijkheid, waar je graag zaken mee doet.

Hans Verhallen - Home Care Huisoppas

Reactie plaatsen

Reacties

Omar Munie
2 jaar geleden

Supervrouw!! passie en heel veel liefde voor het vak.

Narinder
3 jaar geleden

Wij hadden Yvonne uitgenodigd als spreker voor ons evenement Real Talk. Ik had Yvonne een keer horen spreken op een netwerk evenement en het viel mij op hoe zij een publiek mee kan krijgen met haar authentieke verhaal. Die speech duurde misschien 5 minuten maar ik was verkocht.

Tijdens Real Talk duurde het 40 minuten en in die tijd heeft ze vele mannen en vrouwen weten te inspireren met haar verhaal. De weg die zij heeft bewandeld van Nederland naar Frankrijk, haar persoonlijke situaties. Alles heel authentiek, met een duidelijke opbouw en structuur waardoor het publiek zich kan inleven.

Ik raad Yvonne aan als spreker voor mensen/organisaties die een authentiek persoon zoeken met een inspirerend verhaal die een publiek heel goed weet mee te nemen.

Heel erg bedankt Yvonne!

Carmaine Choy -Jansen
3 jaar geleden

Ik heb vandaag Yvonne's verhaal gehoord bij het event Real Talk. Haar verhaal heeft mij diep geraakt. Tegenslag na tegenslag maar niet opgeven was voor haar geen optie.
Haar eerlijkheid, kwetsbaarheid en haar geloof in haarzelf vind ik zo ontzettend mooi. Ik had een brok in mijn keel. Wat een kado om haar te horen spreken, inspirerend en zo motiverend.

Natasja
3 jaar geleden

Vandaag Yvonne haar verhaal gehoord bij real talk in Almere. Wat een inspirerende vrouw! Vooral het onderbuik gevoel is heel herkenbaar. Het heeft mij zeker stof tot nadenken gegeven over wat ik wil met mijn leven.

Diana Skelton
3 jaar geleden

I was impressed by Yvonne's hunger for knowledge and human connection.

Jan van der Meijden
4 jaar geleden

Wie Yvonne ooit heeft horen spreken vergeet haar nooit meer. Haar energie en sprankelende persoonlijkheid, maar ook haar kwetsbaarheid, tovert een glimlach op ieder gezicht. Goed voorbereid, intelligent en lief. Zij is de menselijke factor op een zakelijk evenement en creëert daardoor zowel letterlijk als figuurlijk waarde.

Debritu M. Lusteau
4 jaar geleden

I enjoyed the presentation at OndernemersPrijs Haaglanden. I was happy to see You Yvonne, and to listen to your TOUCHING story at Omarm Diversity Event. Debritu from Moyee coffee!!

Laura Jansen
4 jaar geleden

De dag brak aan dat ik naar het pitchmaster event ging op een zaterdag. De ochtend begon met Yvonne als spreker en dat zal ik in mijn leven niet vergeten. Yvonne heeft op het event haar persoonlijke- en bedrijfservaringen gedeeld. And believe me, daar gaan je haren van overeind staan. Zoveel terror kan een mens niet dragen zou je denken, maar yvonne heeft gewonnen; ze staat met beide benen op de grond. ze staat niet alleen rechtop maar weet haar verhaal/boodschap over te brengen. Yvonne is voor mij een mindset, een licht dat een plek verdient op het podium!

Laura Jansen

Annet Ruth Loos
4 jaar geleden

Yvonne heb ik in de tijd van Pure Buddha leren kennen, als een enthousiaste vrouw die andere motiveerde om er wat van te maken in het leven. Dat had je toen al in je zitten, prachtig vertellen kon je. Een echte doordouwer was je.
Yvonne, Ik heb jouw kracht altijd zo bewonderd. Ondanks alles ging jij altijd door, wist jij het negatieve om te draaien naar het positieve….zo knap.
En kijk waar je nu bent en staat, jij bent gaan doen waar je toen al zo goed in was, vertellen, spreken, motiveren en anderen laten geloven in hun eigen kracht.
Je bent een topvrouw