Tegenslagen zijn universeel. Iedereen ervaart ze, meermaals, van onbenullig tot levensveranderend.

Ik ben daarin geen uitzondering. Sterker nog, ik heb er heel wat op mijn bord gehad. Mede door een tweede borstkanker diagnose en het overlijden van mijn broer, leefde ik een tijd lang in doodsangst. Ik was slaaf van mijn eigen duistere gedachtes. Maar gaandeweg heb ik mijn pijn leren verwerken. En niet alleen dat, ik heb geleerd de regie te nemen over mijn gevoel en gedachtes.

Verschillende mensen in mijn leven brachten mij tot een belangrijk besef: gevoelens van angst, jaloezie, woede - je hebt er uiteindelijk alleen jezelf mee. Met hart en ziel heb ik toen een fundamenteel besluit genomen. Ik stap uit de slachtofferrol. Nu kies ik, heel bewust, elke dag opnieuw voor positiviteit. Ik zet woede om in vergeving, angst in moed. Is dat makkelijk? Niet altijd, maar het is absoluut mogelijk.

De angst die me ooit in haar greep had, heeft plaatsgemaakt voor een kracht die ik voorheen niet kende. Ik voel nu werkelijk: wat er morgen ook gebeurt, ik kan het aan. En dat gevoel geeft zo veel rust.

Ik ben ervan overtuigd dat als ik het kan, iedereen het kan! Omdat het mij zo veel heeft gebracht, is het voor mij geen vraag maar een noodzaak dit met anderen te delen. De innerlijke rust en kracht die ik ervaar, gun ik elk mens. Daarom vertel ik mijn verhaal en begeleid ik mensen één op één; om te inspireren, te raken, en een sprankje hoop te zijn voor anderen, bij welke tegenslag dan ook.

Warme groet, Yvonne

Omdat ook jij weet dat het leven ons niet altijd toelacht...
Maar je staat er toch even!

Bikkelin, Topper, Powervrouw!
Joseph Oubelkas - Auteur: 400 brieven van mijn moeder

Yvonne, Ik heb jouw kracht altijd zo bewonderd. Ondanks alles ging jij altijd door, wist jij het negatieve om te draaien naar het positieve….zo knap. En kijk waar je nu bent en staat, jij bent gaan doen waar je toen al zo goed in was, vertellen, spreken, motiveren en anderen laten geloven in hun eigen kracht.
Je bent een topvrouw!
Annet Ruth Loos

Ik heb vandaag Yvonne's verhaal gehoord bij het event Real Talk. Haar verhaal heeft mij diep geraakt. Tegenslag na tegenslag maar niet opgeven was voor haar geen optie.
Haar eerlijkheid, kwetsbaarheid en haar geloof in haarzelf vind ik zo ontzettend mooi. Ik had een brok in mijn keel. Wat een kado om haar te horen spreken, inspirerend en zo motiverend.
Camaine

Yvonne's intuïtie is bijna dierlijk te noemen en dat maakt dat ze altijd weet in welk moment ze welke keuzes moet maken.
Elselijn Valter

Reactie plaatsen

Reacties

Narinder
6 jaar geleden

Wij hadden Yvonne uitgenodigd als spreker voor ons evenement Real Talk. Ik had Yvonne een keer horen spreken op een netwerk evenement en het viel mij op hoe zij een publiek mee kan krijgen met haar authentieke verhaal. Die speech duurde misschien 5 minuten maar ik was verkocht.

Tijdens Real Talk duurde het 40 minuten en in die tijd heeft ze vele mannen en vrouwen weten te inspireren met haar verhaal. De weg die zij heeft bewandeld van Nederland naar Frankrijk, haar persoonlijke situaties. Alles heel authentiek, met een duidelijke opbouw en structuur waardoor het publiek zich kan inleven.

Ik raad Yvonne aan als spreker voor mensen/organisaties die een authentiek persoon zoeken met een inspirerend verhaal die een publiek heel goed weet mee te nemen.

Heel erg bedankt Yvonne!

Carmaine Choy -Jansen
6 jaar geleden

Ik heb vandaag Yvonne's verhaal gehoord bij het event Real Talk. Haar verhaal heeft mij diep geraakt. Tegenslag na tegenslag maar niet opgeven was voor haar geen optie.
Haar eerlijkheid, kwetsbaarheid en haar geloof in haarzelf vind ik zo ontzettend mooi. Ik had een brok in mijn keel. Wat een kado om haar te horen spreken, inspirerend en zo motiverend.

Natasja
6 jaar geleden

Vandaag Yvonne haar verhaal gehoord bij real talk in Almere. Wat een inspirerende vrouw! Vooral het onderbuik gevoel is heel herkenbaar. Het heeft mij zeker stof tot nadenken gegeven over wat ik wil met mijn leven.

Diana Skelton
7 jaar geleden

I was impressed by Yvonne's hunger for knowledge and human connection.

Jan van der Meijden
7 jaar geleden

Wie Yvonne ooit heeft horen spreken vergeet haar nooit meer. Haar energie en sprankelende persoonlijkheid, maar ook haar kwetsbaarheid, tovert een glimlach op ieder gezicht. Goed voorbereid, intelligent en lief. Zij is de menselijke factor op een zakelijk evenement en creëert daardoor zowel letterlijk als figuurlijk waarde.

Debritu M. Lusteau
8 jaar geleden

I enjoyed the presentation at OndernemersPrijs Haaglanden. I was happy to see You Yvonne, and to listen to your TOUCHING story at Omarm Diversity Event. Debritu from Moyee coffee!!

Laura Jansen
8 jaar geleden

De dag brak aan dat ik naar het pitchmaster event ging op een zaterdag. De ochtend begon met Yvonne als spreker en dat zal ik in mijn leven niet vergeten. Yvonne heeft op het event haar persoonlijke- en bedrijfservaringen gedeeld. And believe me, daar gaan je haren van overeind staan. Zoveel terror kan een mens niet dragen zou je denken, maar yvonne heeft gewonnen; ze staat met beide benen op de grond. ze staat niet alleen rechtop maar weet haar verhaal/boodschap over te brengen. Yvonne is voor mij een mindset, een licht dat een plek verdient op het podium!

Laura Jansen

Annet Ruth Loos
8 jaar geleden

Yvonne heb ik in de tijd van Pure Buddha leren kennen, als een enthousiaste vrouw die andere motiveerde om er wat van te maken in het leven. Dat had je toen al in je zitten, prachtig vertellen kon je. Een echte doordouwer was je.
Yvonne, Ik heb jouw kracht altijd zo bewonderd. Ondanks alles ging jij altijd door, wist jij het negatieve om te draaien naar het positieve….zo knap.
En kijk waar je nu bent en staat, jij bent gaan doen waar je toen al zo goed in was, vertellen, spreken, motiveren en anderen laten geloven in hun eigen kracht.
Je bent een topvrouw