Al van jongs af aan kreeg ik te maken met tegenslag. Dikwijls vroeg ik mijzelf af waarom deze dingen herhaaldelijk op mijn pad kwamen, trok ik het aan?

Wel viel het mij op dat ik er steeds makkelijk bovenop kwam, hoe zwaar de tegenslag ook was. Ook bij anderen begon dit op te vallen en complementeerde mij hier dan voor, hetgeen ik totaal niet begreep. 

Ja, ik zag heus wel in dat ik veerkrachtig was maar vond dat niet meer dan normaal. Het was zo logisch voor mij. Totdat ik doorkreeg dat dat niet heel gewoon was.

Hiermee was mijn missie geboren!

Alvorens ik kon starten om anderen hierin te gaan begeleiden ben ik uiteraard eerst mijzelf gaan scholen op diverse vlakken. Zo heb ik diverse opleidingen gevolgd. NLP, Reiki, een sprekers-opleiding en omdat ik mij steeds bewuster werd van alles om mij heen, dus ook andere dimensies, besloot ik een opleiding mediumschap te volgen in Engeland. De sterke intuïtie die ik al had ontwikkeld werd hier bevestigd waardoor ik er vanaf dat moment 100% op durfde te vertrouwen.  

Naast het feit dat ik met mijn  kennis en ervaringsdeskundige dagelijks mijn medemens begeleid in zijn of haar eigen proces ben ik tevens een bevlogen spreker.
Tijdens lezingen weet ik mijn luisteraars in hun diepste te raken, te inspireren en te motiveren.

Nieuwsgierig geworden?

Neem dan contact met op voor het maken van een afspraak.Vandaag heb ik Yvonne's verhaal gehoord bij het event Real Talk. Haar verhaal heeft mij diep geraakt.
Tegenslag na tegenslag maar opgeven was voor haar geen optie.

Haar eerlijkheid, kwetsbaarheid en haar geloof in haarzelf vind ik zo ontzettend mooi. Ik had een brok in mijn keel. Wat een kado om haar te horen spreken, inspirerend en zo motiverend.

De dag brak aan dat ik naar het pitchmaster event ging op een zaterdag. De ochtend begon met Yvonne als spreker en dat zal ik in mijn leven niet vergeten. Yvonne heeft op het event haar persoonlijke- en bedrijfservaringen gedeeld. And believe me, daar gaan je haren van overeind staan. Zoveel tegenslag kan een mens niet dragen zou je denken, maar Yvonne heeft gewonnen; ze staat met beide benen op de grond. ze staat niet alleen rechtop maar weet haar verhaal/boodschap over te brengen. Yvonne is voor mij een mindset, een licht dat een plek verdient op het podium!