Niet  meer praten, maar doen!


Veel mensen hebben bewust en/of onbewust last van het verleden. We kunnen in ons dagelijks leven op een negatieve manier getriggerd worden (een kort lontje hebben). Is dat erg erg? Nee, dat is niet erg maar als het ons leven gaat belemmeren dan wil je dat liever niet. 

De triggers worden veroorzaakt door beperkende gevoelens en overtuigingen die wij aan die gebeurtenis hebben gekoppeld. In de Body Mind Release noemen we dit ballast.

Diverse onderzoeken tonen aan dat onze ballast voor 95% bepaalt hoe jij je voelt, denkt, gedraagt, handelt en in het leven staat. Het beïnvloed direct de keuzes die jij maakt in jouw leven en de mate van stress en spanning die jij ervaart in bepaalde situaties. Deze ballast bepaalt tot wie jij je aangetrokken voelt en zelfs of iets wel of niet lukt in jouw leven.

Wat als ik je vertel dat jij door middel van deze methode in staat bent, en dit is tevens een - Tools for Life training - om deze ballast te elimineren en weer te zijn wie je werkelijk bent.

Oh ja, en wat deze therapie uniek maakt;
We praten niet , maar doen!

 

Body Mind Release kun je inzetten bij klachten als:

  • Stress & Chronische vermoeidheid en slecht slapen
  • Negatieve gedachten en piekeren
  • Burn-out klachten en depressiviteit
  • Fysieke klachten
  • Minder focus
  • Je staat stil, komt niet vooruit
  • Afhankelijk van andere mensen en meningen
  • Snel laten beïnvloeden

Subjectief onderzoek naar de effectiviteit van de Body Mind Release methode laat voor 93% zeer positieve resultaten zien. 
Cliënten waarderen de effectiviteit van de behandeling gemiddeld met een 9,1.

Vorig jaar ben ik in een burn-out terecht gekomen.

In de eerste instantie had ik hulp gezocht bij een psycholoog. Dit hielp mij echter niet verder. Erover praten hielp mij niet en ging op zoek naar wat voor mij wel zou werken.  

Ik ben begin december 2021 gestart onder begeleiding van Yvonne en een maand later voelde ik ineens een verandering. Hoe en wat daar kon ik niet direct mijn vinger leggen, maar ik voelde me opgewekter en kreeg meer energie om dingen te ondernemen.

Yvonne luisterde met oprechte interesse naar me en gaf me weer moed om door te gaan. Inmiddels zijn we alweer enkele maanden verder en kan ik zeggen dat ik flinke vooruitgang heb geboekt. Ik ben positiever, heb meer energie en durf weer plannen te maken voor de toekomst.

Yvonne, ik ben Yvonne zeer dankbaar voor je bijdrage en liefdevolle begeleiding! Het enthousiasme en je passie heeft mij weer op de juiste rit geholpen. Ik kan BMR dan ook iedereen aanraden, want iedereen draagt ballast bij zich ook al ervaar je daar niet direct problemen bij.
Saskia

Soms komt er geheel onverwacht iemand in je leven die je hart overrompelt om je leven voor altijd te veranderen.

Mijn therapeut, Yvonne, kwam in mijn leven.. Ze heeft mij twee maanden begeleid en ik voel me nu zoveel beter over mezelf! Toen ze aan het einde van mijn traject aankondigde, besefte ik dat ik beter was.

Ik heb zoveel geluk dat ik haar heb gevonden. Ze heeft mijn hele leven veranderd! Ik accepteer mezelf nu volledig zoals ik ben EN ik hou van mezelf! Heb weer geluk gevonden, richting, doel én de liefde!

Ik voel me zoveel sterker, zo goed en sterk heb ik mij nog nooit gevoeld omdat ik jarenlang mij eerder dood dan levend voelde. Ik durf nu te zeggen dat ik depressief was en na vele gesprekken met diverse specialisten merkte ik dat niks hielp. Ik wilde er niet meer over praten! Ik wilde door met mijn leven maar er zat te veel in mijn rugzakje. En toen kwam Yvonne in mijn leven en hielp mij met het loslaten van oude pijn en het terughalen van positieve gedachten en overtuigingen. Over mezelf en over het leven. Ik werd weer wakker en ik heb mijn leven teruggekreen! Het is alsof het mij een tweede kans gaf om te leven.

Heel erg bedankt voor alles wat je hebt gedaan ❤
Nathalie (17)

Ik had nog nooit van Body Mind Release Therapie gehoord en had na het lezen over deze methode zo mijn bedenkingen, wellicht te althernatief voor mij want ik geloof in God en dacht, dit past niet bij mij.

Toen kwam Yvonne op mijn pad. Zij wist mijn interesse te wekken en niet veel later volgde een intake gesprek. Dit zou wel eens kunnen werken voor mij want ik liep op een aantal vlakken vast en wat ik ook deed, ik ging eerder achteruit dan vooruit, frustrerend vond ik dat.

Wat ik zo uniek aan deze therapievorm vond is dat ik niet meer hoefde te praten!

In plaats daarvan gingen we een grote schoonmaak houden. Een innerlijke schoonmaakbeurt. Ik had wel vaker dingen losgelaten maar nooit eerder positieve gevoelens en overtuigingen teruggehaald.

Het effect van deze therapie was boven mijn verwachting.

Ik ben dankbaar dat Yvonne op mijn pad is gekomen. Ik heb haar als heel warm, liefdevol en bewogen ervaren.

Yvonne, je bent in mijn ogen een prachtmens en ik wil je graag bedanken voor je liefdevolle begeleiding tijdens dit traject waarin ik mijzelf weer heb teruggevonden waardoor ik weer volledig in mijn eigen kracht ben komen te staan ik de regie weer over mijn leven heb teruggenomen!
Jolanda (57)

Bedankt voor de harde maar liefdevolle aanpak die mij eindelijk uit mijn comfort-zone haalde! 
Tom Wassenaar

Voordat ik aan de BMR therapie begon, had ik niet echt grote issues. Ik vroeg mij dan ook af of het iets voor mij zou kunnen betekenen. Wel had ik steeds terugkerende patronen en een aantal hardnekkige overtuigingen waar ik in mijn dagelijks leven en mijn bedrijf last van had.

Gedurende de therapie (wat voor mij eigenlijk als een te ‘zwaar’ woord voelt) merkte ik geleidelijk aan veranderingen en kreeg ik een aantal mooie inzichten. Yvonne’s rustige en duidelijke uitleg tijdens de sessies heb ik als zeer prettig ervaren. 

Ik ervaar zoveel meer rust, in alles! Vanuit rust neem ik nu beslissingen wat maakt dat ik gerichte - en juiste - keuzes maak in plaats van ‘maar wat te doen’. wat ik voor heen onbewust wel deed. Daarnaast weet ik nu veel beter wat ik wil. én weet mijn grenzen veel beter aan te geven. De dingen doen zoals ik het wil, op míjn manier en niet op de manier hoe anderen vinden dat het moet of hoort.

Kortom, nu alle afleiding weg is, is er meer rust in mijn hoofd, mijn gezin, mijn relatie en mijn werk. Kortom: meer rust in mijn leven! Had ik dit maar veel eerder gedaan!
Madelon

STRESS SPANNING KEUZES MAKEN KNOPEN DOORHAKKEN DRUK IN JE HOOFD ROUWVERWERKING ONAFGEMAAKTE CONFLICTEN EMOTIES EENZAAM SOMBERE GEDACHTEN VEERKRACHT VERTROUWEN INTUITIE TRANSFORMATIE VEERKRACHT GELUKKIG INZICHT VRIJ GELUK PERSOONLIJKE ONTWIKKELING VRIJHEID INZICHT VOELEN KRACHT VOLDOENING BEGRIP ACCEPTATIE GROEI ONTSPANNING ENERGIE KEUZES TEGENSLAG PERSOONLIJKE GROEI INCASSERINGSVERMOGEN REK REKBAARHEID