Ballast

Wist jij dat het overgrote deel van onze levensklachten direct of indirect wordt veroorzaakt door ballast die wij bij ons dragen. Ballast bestaat uit onze beperkte gevoelens, overtuigingen, angsten en illusies? En deze ballast bepaalt voor 95% hoe wij ons voelen, denken, handelen en reageren.

Het bepaalt zelfs of iets wel of niet lukt in je leven! De ballast kleurt als het ware de bril waarmee jij naar jezelf, naar een ander en naar het leven kijkt.

Wat als ik je vertel dat jij in staat bent, door middel van deze therapie met tevens - Tools for Life (dus ook na de therapie) - om deze ballast te elimineren en weer te zijn wie je werkelijk bent.

Oh ja, en wat deze therapie uniek maakt;
We praten niet , maar doen!


Tools for Life

Met de tools die ik je aanreik ben jij in staat om, wanneer nodig, deze methode de rest van je leven toe te passen. 

Body Mind Release werkt bij veel klachten

 • Stress
 • Vermoeidheid
 • Burn-outklachten
 • Fysieke klachten
 • Beperkende gedachten
 • Minder focus
 • Negatieve gedachten en piekeren
 • Slecht slapen
 • Geen keuzes durven maken
 • Je staat stil, komt niet vooruit
 • Afhankelijk van mensen en de meningen van de mensen in je omgeving
 • Snel laten beïnvloeden

 

Het verliezen van positieve gevoelens zoals zelfvertrouwen, doel, vastberadenheid, succes, geluk, welvaart, positiviteit, vreugde, passie, eigenwaarde, zelfrespect en geluk heeft naast onze ballast een enorm belastend effect.

Body Mind Release (BMR): de bewezen Body Mind Release methode is gebaseerd op emotionele ballast loslaten. Denk bij deze ballast aan beperkende gevoelens, overtuigingen, angsten en programmeringen. Deze methode zorgt ervoor dat jij bevrijd wordt van deze ballast. Eenvoudig, snel en makkelijk.

Het leert je emotioneel flexibel te zijn en mee te buigen op momenten dat het leven anders loopt dan je had gewild of verwacht. De ballast die jij bij je draagt, bepaalt namelijk voor 95% hoe jij je voelt, denkt, handelt, reageert en of iets wel of niet lukt in jouw leven. Naast het loslaten van ballast krijg je een tool om voor je verdere leven mee te nemen. Zodat jij je vermogens weer gebruikt en de resultaten bereikt vanuit je eigen kracht en energie.Het mooie is dat het traject zowel offline als online te volgen is.

Subjectief onderzoek naar de effectiviteit van de Body Mind Release methode laat voor 93% zeer positieve resultaten zien. Cliënten waarderen de effectiviteit van de behandeling gemiddeld met een 9,1.

Soms komt er geheel onverwacht iemand in je leven die je hart overrompelt om je leven voor altijd te veranderen.

Mijn therapeut, Yvonne, kwam in mijn leven.. Ze heeft mij twee maanden begeleid en ik voel me nu zoveel beter over mezelf! Toen ze aan het einde van mijn traject aankondigde, besefte ik dat ik beter was.

Ik heb zoveel geluk dat ik haar heb gevonden. Ze heeft mijn hele leven veranderd! Ik accepteer mezelf nu volledig zoals ik ben EN ik hou van mezelf! Heb weer geluk gevonden, richting, doel én de liefde!

Ik voel me zoveel sterker, zo goed en sterk heb ik mij nog nooit gevoeld omdat ik jarenlang mij eerder dood dan levend voelde. Ik durf nu te zeggen dat ik depressief was en na vele gesprekken met diverse specialisten merkte ik dat niks hielp. Ik wilde er niet meer over praten! Ik wilde door met mijn leven maar er zat te veel in mijn rugzakje. En toen kwam Yvonne in mijn leven en hielp mij met het loslaten van oude pijn en het terughalen van positieve gedachten en overtuigingen. Over mezelf en over het leven. Ik werd weer wakker en ik heb mijn leven teruggekreen! Het is alsof het mij een tweede kans gaf om te leven.

Heel erg bedankt voor alles wat je hebt gedaan ❤
Nathalie (17)

Ik had nog nooit van Body Mind Release Therapie gehoord en had na het lezen over deze methode zo mijn bedenkingen, wellicht te althernatief voor mij want ik geloof in God en dacht, dit past niet bij mij.

Toen kwam Yvonne op mijn pad. Zij wist mijn interesse te wekken en niet veel later volgde een intake gesprek. Dit zou wel eens kunnen werken voor mij want ik liep op een aantal vlakken vast en wat ik ook deed, ik ging eerder achteruit dan vooruit, frustrerend vond ik dat.

Wat ik zo uniek aan deze therapievorm vond is dat ik niet meer hoefde te praten!

In plaats daarvan gingen we een grote schoonmaak houden. Een innerlijke schoonmaakbeurt. Ik had wel vaker dingen losgelaten maar nooit eerder positieve gevoelens en overtuigingen teruggehaald.

Het effect van deze thereapie was boven mijn verwachting.

Ik ben dankbaar dat Yvonne op mijn pad is gekomen. Ik heb haar als heel warm, liefdevol en bewogen ervaren.

Yvonne, je bent in mijn ogen een prachtmens en ik wil je graag bedanken voor je liefdevolle begeleiding tijdens dit traject waarin ik mijzelf weer heb teruggevonden waardoor ik weer volledig in mijn eigen kracht ben komen te staan ik de regie weer over mijn leven heb teruggenomen!
Jolanda (57)

Bedankt voor de harde maar liefdevolle aanpak die mij eindelijk uit mijn comfort-zone haalde! 
Tom Wassenaar

Voordat ik aan de BMR therapie begon, had ik niet echt grote issues. Ik vroeg mij dan ook af of het iets voor mij zou kunnen betekenen. Wel had ik steeds terugkerende patronen en een aantal hardnekkige overtuigingen waar ik in mijn dagelijks leven en mijn bedrijf last van had.

Gedurende de therapie (wat voor mij eigenlijk als een te ‘zwaar’ woord voelt) merkte ik geleidelijk aan veranderingen en kreeg ik een aantal mooie inzichten. Yvonne’s rustige en duidelijke uitleg tijdens de sessies heb ik als zeer prettig ervaren. 

Ik ervaar zoveel meer rust, in alles! Vanuit rust neem ik nu beslissingen wat maakt dat ik gerichte - en juiste - keuzes maak in plaats van ‘maar wat te doen’. wat ik voor heen onbewust wel deed. Daarnaast weet ik nu veel beter wat ik wil. én weet mijn grenzen veel beter aan te geven. De dingen doen zoals ik het wil, op míjn manier en niet op de manier hoe anderen vinden dat het moet of hoort.

Kortom, nu alle afleiding weg is, is er meer rust in mijn hoofd, mijn gezin, mijn relatie en mijn werk. Kortom: meer rust in mijn leven! Had ik dit maar veel eerder gedaan!
Madelon

STRESS SPANNING KEUZES MAKEN KNOPEN DOORHAKKEN DRUK IN JE HOOFD ROUWVERWERKING ONAFGEMAAKTE CONFLICTEN EMOTIES EENZAAM SOMBERE GEDACHTEN VEERKRACHT VERTROUWEN INTUITIE TRANSFORMATIE VEERKRACHT GELUKKIG INZICHT VRIJ GELUK PERSOONLIJKE ONTWIKKELING VRIJHEID INZICHT VOELEN KRACHT VOLDOENING BEGRIP ACCEPTATIE GROEI ONTSPANNING ENERGIE KEUZES TEGENSLAG PERSOONLIJKE GROEI INCASSERINGSVERMOGEN REK REKBAARHEID