Wanneer het in jouw leven niet lekker loopt, openbaren zich vaak al snel de eerste herkenbare klachten. Denk hierbij aan gevoelens van stress, spanning, angst, vermoeidheid, vastzitten en verlies van levensvreugde.

Wat als ik jou nu vertel dat je m.b.v. een Body Mind Release traject weer snel vol zelfvertrouwen, levensvreugde en hernieuwde energie het leven kunt leiden wat jij zo naar verlangt? Dit blijkt in de praktijk geen loze belofte.

Tijdens een individueel Body Mind Release traject begeleid ik jou in het gericht en effectief aanpakken van de innerlijke oorzaak van jouw levensklachten. En weet je wat zo mooi is aan deze therapie? Je hoeft niet over de kern van je problemen te praten. Ik leer je niet omgaan met of het een plekje te geven. Body Mind Release betekent niet praten, maar doen!

 

Het overgrote deel van onze levensklachten worden direct of indirect veroorzaakt door beperkende gevoelens, overtuigingen, angsten en onbewuste programmeringen. Body Mind Release (BMR) is een methodiek die je helpt om deze innerlijke oorzaak van levensklachten gericht aan te pakken.

Volgens onderzoek bepaalt de ballast die jij bij je draagt voor 95% hoe jij je voelt, denkt, gedraagt, handelt, reageert en in het leven staat. 

Verkrampende gevoelens en angsten bepalen direct de mate van stress en spanning die jij ervaart in bepaalde situaties. En de beperkende overtuigingen bepalen jouw keuzes én óf iets wel of niet lukt in jouw leven! Deze ballast kleurt als het ware de bril waarmee jij naar jezelf, naar een ander en naar het leven kijkt.

Het verliezen van positieve gevoelens zoals zelfvertrouwen, doel, vastberadenheid, succes, geluk, welvaart, positiviteit, vreugde, passie, eigenwaarde, zelfrespect en geluk heeft naast onze ballast een enorm belastend effect.

Binnen de Body Mind Release is de mogelijke innerlijke oorzaak van je levensklachten volledig in kaart gebracht,. Ik leer jou hoe je deze ballast met behulp van een unieke loslaatmethode effectief en zelfstandig los kunt laten én hoe je jouw verloren positieve gevoelens weer terug te halen. Hierdoor ontspant jouw lichaam, krijg je meer energie, meer levensvreugde  en zit je beduidend beter in je vel én wordt het zelfgenezend vermogen verbeterd! 

Body Mind Release is breed inzetbaar, denk daarbij aan:
• Gevoelens van stress, Posttraumatisch stress, spanning, onrust
• Angsten, onzekerheden en paniekaanvallen
• Sociale en werk gerelateerde problemen
• Burn-out klachten, somberheid en depressie
• Moeite in het omgaan met veranderingen, niet kunnen genieten
• Vermoeidheidsklachten
• Negatieve gedachten en piekeren
• Gevoelens van vastzitten, lusteloosheid en tot niets komen.
• Fysieke, emotionele en mentale klachten
• Beperkende gedragsproblemen en verslavingen
• Slaapproblemen

Mijn begeleiding is gericht op een doelgerichte aanpak van de innerlijke oorzaak van levensklachten, waarbij je zelf actief werkt aan en verantwoordelijkheid draagt voor het te behalen resultaat. Na een behandelingstraject van 6-8 weken voel jij je als herboren én ben je in staat deze methode zo nodig zelfstandig toe te passen in jouw leven wanneer je daar behoefte aan hebt.

Note: Raadpleeg altijd eerst een arts bij fysieke en/of psychische klachten

Wil jij het verleden loslaten? 

Hoe verloopt een Body Mind Release Traject?:

Wekelijks worden jouw vorderingen besproken en krijg jij nieuw ‘huiswerk’. Na elke sessie weet je wat jij de komende week zelfstandig mag doen en vooral ook waarom. Gaandeweg het traject voel jij je steeds beter. Je ervaart dan – afhankelijk van jouw initiële klachten – steeds meer energie, meer fysieke en mentale ontspanning, balans, levensvreugde en (zelf)vertrouwen. Jij voelt je bevrijd, minder afhankelijk en kunt weer genieten.

 

Naar aanleiding van het pad wat ik zelf heb doorlopen beschik ik over een grote archiefkast met kennis en (levens)ervaringen. Daarnaast ben ik heldervoelend en helderwetend wat mij helpt de juiste inzichten te geven en maak ik daar bij ieder consult gebruik van.

Het bijzondere van BMR is dat je naderhand kan blijven doorgroeien!
Spreekt dit je aan? Neem gerust contact met mij op via de contactpagina.