Iedereen krijgt in het leven te maken met mentale en/of fysieke tegenslag. Niemand is daarin een uitzondering. Tegenslag kan zijn weerslag hebben. Op jou en dus op je fysieke en mentale gezondheid. Kortom, op je leven. Hoe zwaar het telt? Dat hangt af van deze drie factoren;

  • Het soort tegenslag (hoe zwaar het voor je weegt) 
  • De duur (hoe lang het invloed heeft op je leven)
  • De frequentie (hoe vaak je met tegenslag te maken krijgt)

Deze factoren kunnen voor problemen zorgen.
Ze kunnen je afremmen, tegenhouden of je kan zelfs volledig stil komen te staan waardoor je niet meer in staat bent om in je eigen kracht te staan. Je lekt (levens)energie met als gevolg dat je je onzeker gaat voelen en het vertrouwen kwijt raakt.

In jezelf, in je lichaam, in anderen of erger, in de toekomst. Hierdoor kunnen mentale en/of fysieke klachten ontstaan.

Je vraagt jezelf af, hoe nu verder? 
Komt dit nog goed? Wordt het weer beter?

Je gaat op zoek naar antwoorden maar die zoektocht blijkt een zoektocht naar een speld in een hooiberg! Het kan ook zijn dat je emoties bij je draagt die voortkomen uit gebeurtenissen die veel eerder in je leven hebben plaatsgevonden. Als deze getriggerd worden reageer je daar mentaal en/of fysiek op. Dit proces kan zowel bewust als onbewust plaatsvinden.

Uit eigen levenservaring weet ik hoe lastig en soms uitzichtloos het kan zijn als die antwoorden uitblijven. Juist omdat het zich ook onbewust afspeelt en we daar zelf niet altijd bijkunnen.

Ik ben Body Mind Release Therapeut, Medium en levens-ervaringsdeskundige en ik beschik over een zeer grote archiefkast met kennis en (levens)ervaringen die ik inzet bij ieder consult. Daarnaast ben ik heldervoelend en helderwetend wat mij helpt de juiste inzichten te krijgen die ik in een consult nodig heb.

Ik begeleid je hierin graag zodat je met nieuwe inzichten verder kunt en kan doorgroeien zodat je weer lekker in je vel komt te zitten. Zodat je het leven gaat leven wat voor jou bestemd is. In alle gezondheid, liefde en met levensvreugde!

Na een intake gesprek (dit kan telefonisch, via zoom of op afspraak) geef ik jou feedback en een beknopt plan van aanpak. Als dat resoneert dan gaan we samen aan de slag. Ik werk met regelmaat buiten de gebaande paden dus het kan zijn dat we een wandeling maken of in mijn praktijk gaan zitten. Ik kan ook naar jou toe komen. (zie reiskosten bij tarieven).