Via diverse hostess-bureau's werkte ik als gastvrouw op beurzen en congressen. Mijn taak, het enthousiasmeren van klanten in opdracht van mijn opdrachtgevers. Met als doel om zoveel mogelijk productkennis over te dragen. Ik vond alles leuk en dat maakte het voor de bureau's makkelijk om mij in te zetten. 

Tijdens de AutoRai in 1999 gebeurde er iets bijzonders. Dat jaar stond ik ingedeeld op de stand van Volkswagen en Audi waar ik - zo vaak ik kon - naar de Audi-On-Ice-Show ging kijken. Tijdens die show, onder begeleiding van Paul Maaskant van Prodrive Training, zag ik twee gloednieuwe Audi TT's dansen op het ijs. Dat wil ik ook! ging er door mijn hoofd. 
Op de laatste dag van de Auto-Rai sprak Paul mij aan;

Kan je goed autorijden? 

Redelijk, antwoordde ik. 
Er ontbreekt een vrouwelijke instructeur in mijn team. 
Perplex was ik en greep deze kans met beide handen aan!

 

 Een paar weken later vloog ik met Paul en zijn team naar het noorden van Zweden waar ik op een bevroren meer alle rij-technieken leerde van hoog aangeschreven rij-instructeurs.
Voor- en achterwiel aangedreven auto's op banden met spikes. Na afloop van die leerzame reis ben ik als instructrice voor Paul gaan werken. Tevens leerde hij mij alles over Audi-Quattro's, ja ook TT's en zo gaf ik wekelijks rijvaardigheids-trainingen en Audi Quattro-trainingen. Wat ik het leukste onderdeel vond van het geven van deze trainingen was het overdragen van kennis waardoor mensen naar huis gingen met nieuwe vaardigheden.
Wat een feest!

Kennis overdragen, volop gebruikmaken van mijn stem en het enthousiasmeren van mensen. Van deze elementen maak ik nu dagelijks mijn werk. Begin 2015 volgde ik een professionele sprekers-opleiding bij Great Communicators in Amsterdam. Tijdens deze opleiding werd het mij duidelijk: Ik hoor thuis op het podium!