Yvonne staat stralend in het leven. Op haar 27e koopt ze haar eerste huis en krijgt een vaste aanstelling bij de Rabobank waar ze gedurende bijna acht jaar met heel veel plezier werkt, Yvonne is namelijk een mensen-mens.

Totdat ze uit het niets te horen krijgt dat ze ernstig ziek is. Borstkanker. Overlevingskansen zijn groot maar de bedreiging van de dood hangt letterlijk boven haar hoofd en haar leven staat volledig op zijn kop, Mentaal, psychisch, fysiek, sociaal en later ook financieel. 

Ze krabbelt wel weer op en maar het vertrouwen in haar lichaam en het leven zijn flink geschonden. Elke drie maanden controles, zeven jaar lang en net wanneer ze het vertrouwen weer een beetje terug heeft krijgt ze bij een controle te horen dat ze wéér 
borstkanker heeft. Twijfels slaan opnieuw toe en het vertrouwen is nu voorgoed weg, in alles!

Niet veel later overlijden er twee vriendinnen van Yvonne aan kanker. Yvonne stelt zichzelf vragen als, waarom hebben zij het niet gered en ik wel?

Yvonne gooit het roer volledig om. Ze verkoopt haar huis en zet een dikke streep door het vaste contract bij haar werkgever en gaat op reis. In totaal is Yvonne anderhalf jaar weg en komt terug als zichzelf. Geheeld en met vertrouwen durft ze weer iets op te bouwen. Ze start een eigen onderneming, een zeepmerk met maar liefst 200 verkooppunten door Nederland en België. Maar dan krijgt ze een geheel onverwacht mailtje van haar broer. Een afscheidsbrief, haar broer had zichzelf van het leven beroofd.

Waar Yvonne zo voor gevochten had viel opnieuw in duigen. Grote vragen waar ze via het reguliere pad geen antwoorden op kon vinden. Ze doorloopt diverse spirituele behandelingen, volgt grote inspirators en geeft zich op voor diverse opleidingen. Een NLP opleiding, een sprekers-opleiding én een opleiding mediumschap in Engeland bij het bekende Arthur Findley College. De sterke intuïtie die Yvonne heeft ontwikkeld wordt hier bevestigd. En ze leeft alles over de werking tussen lichaam en geest.

Inmiddels weet Yvonne hoe ze de RESET-KNOP moet gebruiken en met succes!

Yvonne is een bevlogen spreker en ervaringsdeskundige en weet de luisteraars in hun diepste te raken, te inspireren en te motiveren.


Medio 2020 komt haar eerste boek uit. 

Vandaag heb ik Yvonne's verhaal gehoord bij het event Real Talk. Haar verhaal heeft mij diep geraakt. Tegenslag na tegenslag maar niet opgeven was voor haar geen optie.
Haar eerlijkheid, kwetsbaarheid en haar geloof in haarzelf vind ik zo ontzettend mooi. Ik had een brok in mijn keel. Wat een kado om haar te horen spreken, inspirerend en zo motiverend.

De dag brak aan dat ik naar het pitchmaster event ging op een zaterdag. De ochtend begon met Yvonne als spreker en dat zal ik in mijn leven niet vergeten. Yvonne heeft op het event haar persoonlijke- en bedrijfservaringen gedeeld. And believe me, daar gaan je haren van overeind staan. Zoveel terror kan een mens niet dragen zou je denken, maar yvonne heeft gewonnen; ze staat met beide benen op de grond. ze staat niet alleen rechtop maar weet haar verhaal/boodschap over te brengen. Yvonne is voor mij een mindset, een licht dat een plek verdient op het podium!