Yvonne is 28e als ze een vaste aanstelling bij een grote bank krijgt en haar eerste huis koopt

Niet lang daarna valt, vanuit het niets, haar wereld als een kaartenhuis in elkaar en weet ze even niet meer zo goed hoe ze verder moet.

Ze krabbelt op maar het vertrouwen is op vele vlakken geschonden en 
gaat op zoek naar antwoorden op grote levensvragen, antwoorden die ze via het reguliere pad niet kon bemachtigen.

Ze doorloopt diverse spirituele behandelingen, volgt grote inspirators en geeft zich op voor diverse opleidingen. NLP, Reiki, een sprekers-opleiding én een opleiding mediumschap in Engeland. De sterke intuïtie die ze heeft ontwikkeld wordt hier bevestigd. Daarnaast leest ze alles over de werking tussen lichaam en het brein. 

Ze drukte meerdere malen op de RESET-KNOP.

Yvonne is een bevlogen spreker en ervaringsdeskundige en weet de luisteraars in hun diepste te raken, te inspireren en te motiveren.

 


Medio 2020 komt haar eerste boek uit. 

Vandaag heb ik Yvonne's verhaal gehoord bij het event Real Talk. Haar verhaal heeft mij diep geraakt.
Tegenslag na tegenslag maar opgeven was voor haar geen optie.

Haar eerlijkheid, kwetsbaarheid en haar geloof in haarzelf vind ik zo ontzettend mooi. Ik had een brok in mijn keel. Wat een kado om haar te horen spreken, inspirerend en zo motiverend.

De dag brak aan dat ik naar het pitchmaster event ging op een zaterdag. De ochtend begon met Yvonne als spreker en dat zal ik in mijn leven niet vergeten. Yvonne heeft op het event haar persoonlijke- en bedrijfservaringen gedeeld. And believe me, daar gaan je haren van overeind staan. Zoveel tegenslag kan een mens niet dragen zou je denken, maar Yvonne heeft gewonnen; ze staat met beide benen op de grond. ze staat niet alleen rechtop maar weet haar verhaal/boodschap over te brengen. Yvonne is voor mij een mindset, een licht dat een plek verdient op het podium!